PartyserviceLimburg.nl

Koud buffet

Koud buffet I:

  • Limburgse salade met gevulde tomaatjes en gevulde eitjes
  • Uitjes monagaskasaus, selderiesalade met extra ananas, rauwkostsalade met een heerlijke zoetzuur dressing
  • Hamrolletjes met asperges
  • Stokbrood
 

Koud buffet II:

  • Limburgse salade met gevulde tomaatjes en gevulde eitjes
  • Uitjes monegaskasaus, selderiesalade
  • Warme ham met champignonroomsaus of stroganofsaus
  • Stokbrood en Limburgs boerensterrebrood
 

Koud buffet III:

  • Limburgse salade met gevulde tomaatjes en gevulde eitjes
  • Uitjes monegaskasaus, cocktailsaus
  • Selderie en rauwkostsalade
  • Hamrolletje met asperge
  • Fijne gebakken rosbief
  • Ardenner ham
  • Malse varkensfiletlapjes
  • Keuze uit verschillende soorten paté waaronder: peperpaté, cremepaté, roompaté, champignonpaté, boerenpaté of preiselberepaté
  • Broodplaat, stokbrood en Limburgs boerensterrebrood
 

Koud buffet IV:

Gelijk aan buffet III, met warme ham en champignonroomsaus of stroganofsaus.

 

Koud buffet V – A:

  • Limburgse salade omringd met fruit en groenten
  • Selderie en koolsalade
  • Fruit
  • De bijpassende uitjes-monagaskasaus met een voortreffelijke smaak die hier bij hoort
  • Stokbrood
 

Koud buffet V – B:

Gelijk aan buffet A, met warme ham en saus.

 

Koud buffet VI – A:

  • Limburgse salade met gevulde tomaatjes en gevulde eitjes
  • Uitjes monegaskasaus en dillesaus
  • Hamrolletjes met asperge
  • Verse zalm geweld in een heerlijke dille bouillon
  • Vers gerookte paling
  • Garnalen bowl
  • Speciale Bourgondische garnering van de schalen
  • Stokbrood
 

Koud buffet VI – B:

Gelijk aan buffet A, met warme ham en saus.

 

Koud buffet VII:

  • Gelijk aan koud buffet IV
  • Garnalen en forel
  • Vers gewelde zalm met een dille saus
  • Vers gerookte paling
 

Koud buffet VIII – A:

  • Limburgse salade met gevulde tomaatjes en gevulde eitjes
  • Selderie en rauwkostsalade
  • Uitjes monegaskasaus,cocktailsaus en/of dillesaus
  • Hamrolletjes met asperges
  • Ardenner ham
  • Varkensfilet
  • Paté
  • Extra fijne gebraden rosbief
  • Vers gewelde zalm
  • Forel
 

Koud buffet VIII – B:

Met extra paling en garnalen

 

Koud buffet VIII – C:

Met als extra maatjes haring en een heerlijke haringsalade.

 

Koud buffet VIII – D:

Met Franse kaassoorten.